Skip to content

Sverigekollen-svenskt kvalitetsindex

Sverigekollen

I rapporten Sverigekollen finns samtliga branschstudier sammanfattade som Svenskt Kvalitetsindex genomfört under 2017. Brandline stod för grafisk form, layout och infografik.

Säljbroschyr med Wire-O-bindning

Sto Scandinavia lanserade under 2016 en ny revolutionerande färg för träfasader. Print och trycksaker var en del av säljkonceptet. Posters, annonser var några exempel. Här ingick även en Wire-O-bunden broschyr. Brandline stod för idékoncept, copy och grafisk form.

Matrisen blir Accountor

Broschyr i miniformat (140×75 mm). Broschyren var en bärande del inför namnbyteskampanjen och överföring av varumärkeskapital inför namnbytet. Brandline stod för idékoncept, kampanjupplägg, copy och grafisk form.

Kundtidning på riktigt

Installationskonsulten Helenius är duktiga på kommunikation och på att skapa relationer. Brandline har förtroendet att producera Helenius 28-sidiga kundtidning i format 245×330 mm. Vi gör hela produkten från idé, reportage till layout och tryckproduktion.

Festinbjudan med broschyr till Helenius 50-årsfest.

 

Ett eget kollegieblock

Ett rutat kollegieblick med egen design och rutor i den egna profilfärgen. Impact till en låg kostnad. ELU Konsult heter uppdragsgivaren och Brandline stod för den grafiska formen.

Kampanjbroschyrer åt Sto Scandinavia.

Kampanjbroschyrer till StoCretec