Skip to content

Bildekor Sto Scandinavia

Dekor värdig en marknadsledare

I samband med lanseringen av den innovativa isolerskivan InnoDrain fick säljarna på Sto Scandinavia sina bilar dekorerade med den design och key visual som präglade kampanjen.

Servicebil med kampanjdekor

Bra bildekor syns och gör nytta som marknadskanal. Här kan du nå både räckdjup, räckvidd och bygga varumärke på en och samma gång.

Den enda lastbil vi gjort

Mer sånt här hade varit kul. När ELU Konsult skaffade en borrigg med tillhörande Volvo FM Globe designade vi denna dekor. Konceptet användes även i den inledande annons- och lanseringskampanjen.

WWF

Torskens roll i Österjön

Matrisen sailing team med sin Farr 30. Stämningen i teamet präglas av humor och en workethic där inget lämnas åt slumpen. Dekoren av båten är inget undantag. En andraplats vid VM i Köpenhamn 2014 visade att strategin var rätt.

ELU konferensrum

Konferensrum ELU konsult

Nya lokaler och ett unikt tillfälle att låta varumärket kännas i väggarna. En soft och stilren dekor ramar in konferensrummen.

Helenius kontor

Huvudkontoret i Silverdal har dekorerats med element från Helenius grafiska profil. Pelarna i huset har fått ge plats för företagets milstolpar i text och bild.

Design med framtiden i tanken

Helenius har två BMW i3 i sin vagnpark. Designen är ett uttryck för Helenius vision och många tummar upp när Helenius är ute och åker.

Audi R8

Minimalistisk dekor på denna pärla i skala 1:18. Bilen ingick som en del i en kampanj för StoCretec och utgjorde tävlingsvinst på REBET-dagen 2015. Inget jobb är för litet för oss med andra ord.